Eerlijk, correct en met aandacht voor het milieu

Belrec Metals - Mechelen  - Waarom

Bij Belrec Metals bent u aan het juiste adres als het gaat om een snelle, eerlijke en correcte service op vlak van ’Metals Trading’.

Bedrijfsleider Marius Bik met ervaring sinds 1989 in de branche ziet hier persoonlijk elke dag opnieuw op toe. Belrec Metals is een integer bedrijf dat aandacht besteedt aan de specifieke wensen van elke leverancier en afnemer.

Belrec Metals staat garant voor een bijzonder vlotte afwikkeling van elke levering, gaande van transport tot facturatie, tot betaling (de belangrijkste factor); alles verloopt efficiënt en bijzonder snel.

Die snelheid van uitvoering zorgt ervoor dat Belrec Metals kort op de bal kan spelen. Dit resulteert in tevreden relaties, wat op zijn beurt voor continuïteit zorgt.

Kort gezegd, Snelheid , Integriteit , Betrouwbaarheid, Continuïteit en ‘last but not least’ Vriendelijkheid zijn factoren die bij Belrec Metals hoog in het vaandel staan.

Milieu speelt een belangrijke rol in de huidige industriële wereld. Belrec Metals draagt zijn steentje bij door er op toe te zien dat de verhandelde metalen en legeringen op hygiënische en milieuverantwoorde manier worden gerecycleerd.

Belrec Metals beschikt over alle vereiste vergunningen. 

Belrec Metals is dé absolute expert op zijn vakgebied, Er mag wel gezegd worden: de handel in non-ferrometaal(legeringen) zit in de genen van Belrec Metals. Eén ding is zeker, Belrec Metals staat altijd klaar om u verder te helpen.

Samenwerken met Belrec Metals is kiezen voor materiaal van de beste kwaliteit tegen markt-concurrerende prijzen, gerelateerd aan de dagelijkse noteringen op L.M.E (London Metal Exchange).

top